Betaalmethodes

Betaalmethodes

AVG Keurmerk

AVG Safety


Twijfelt u of een webshop veilig is voor uw pc en geen virussen, irritante spam en popups die schadelijk kunnen zijn voor uw computer of uw persoonlijke gegevens? Gebruik dan de AVG Threathlabs website en ontdek of de site een gevaar kan opleveren voor uw website.

 

 

Pay nl

Pay.nl


Onze betaalsystemen gaan door middel van Pay.nl een online payment service provider die het mogelijk maakt om internet betalingen veilig en soepel te laten verlopen.
'Samen met onze klanten zorgen wij ervoor dat online betaalverkeer voor nu en in de toekomst veilig, simpel en vlekkeloos verloopt en hier zijn wij bijzonder trots op!', het team van Pay.nl

 

 

Afterpay

Afterpay


AfterPay voert voor Aquariumonderdelen.nl en aanverwante websites het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat u een digitale acceptgiro van AfterPay via e-mail ontvangt om het gekochte product(en) te betalen. U kunt bij ons met Afterpay betalen met een digitale acceptgiro tot een bedrag van € 75.00 als u voor de eerste keer betaalt via AfterPay. Bent u al bekend bij AfterPay kunt u betalen tot een bedrag van € 150.00 Ter goedkeuring van uw verzoek om te betalen met acceptgiro voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacy beleid zoals omschreven in haar privacy statement. Mocht onverhoopt uw verzoek tot betaling met acceptgiro niet geautoriseerd worden, dan kunt u natuurlijk het aan te kopen product betalen met een andere betaalmethode.U kunt bij vragen altijd contact met AfterPay opnemen. Voor meer informatie verwijzen wij u naar het consumentendeel van de AfterPay website.

 

 

PayPal

PayPal


PayPal maakt online betalen veilig en snel, in enkele klikken betalen en uw financiele gegevens worden nooit met de verkoper gedeeld. Bij Nederlandse webwinkels is betalen met PayPal gratis. Eventuele transactiekosten worden aan de verkoper doorberekend zodat u zonder extra kosten, makkelijk online kunt winkelen.

 

 

Ideal

iDEAL


Steeds meer mensen kopen op het internet. Een boek, reis, dvd, muziek, kleding of een huis, alles kunnen ze tegenwoordig via het internet aanschaffen. Een veelgebruikte manier van betalen is ideal, een samenwerking van een aantal banken heeft deze betaalmethode ontwikkeld om de betaling van onlineproducten en -diensten gemakkelijk te maken.

 

 

Bancontact

MisterCash


Bancontact / Mistercash is de belgische variant van het overbekende iDeal internetbankieren. Bancontact, in juni 1979 operationeel geworden, werd ontwikkeld door drie financiele instellingen: ASLK (Algemene Spaar- en Lijfrentekas - overgenomen door de Generale Bank die zelf onderdeel is geworden van Fortis), BBL (Bank Brussel Lambert - thans ING) en Kredietbank (thans KBC). Mister Cash, ook in juni 1979 operationeel geworden net voor Bancontact, werd ontwikkeld door de GEN (Generale Bankmaatschappij - thans Fortis) en het Gemeentekrediet (thans Belfius).

 

 

Sofort

Sofort


Sofort of DIRECTebanking is vergelijkbaar met iDeal en MisterCash en is beschikbaar in verschillende Europeesche landen. SOFORT Banking voldoet aan de hoge veiligheidsnormen van het online banking en beschikt over een door de TUV-geteste bescherming van persoonsgegevens. U hoeft zich niet te registreren en u hebt ook geen creditcard nodig. U betaalt eenvoudig, veilig en snel direct via uw online-bankrekening.

 

 

Giropay

Giropay


Giropay is de Duitse variant van iDeal, MisterCash of Sofort. Giropay GmbH werd door de Duitse Postbank en de Duitse bedrijven Star Finanz, Fiductia IT en GAD opgericht. Het bedrijf zelf levert geen 'technische' diensten aan haar afnemers, maar treedt op als licentieverlener aan Payment Service Providers (PSP). Deze PSP's bieden vervolgens Giropay aan als online betaalmogelijkheid aan webshop-eigenaren, meestal tegen betaling

 

 

Maestro

Maestro


Betalen met je pinpas met Maestro logo kan overal in Nederland en wereldwijd bij meer dan 14 miljoen acceptatiepunten. Deze acceptatiepunten herken je direct aan het Maestro logo, dat bij de meeste winkeliers duidelijk zichtbaar is in de winkel en/of in de buurt van de kassa.

 

 

MiniTix

MiniTix


Een online portemonnee waarmee op internet kleine bedragen betaald kunnen worden. Met MiniTix kunnen online bezoekers vanuit een centrale portemonnee veilig betalen via verschillende kanalen. Met MiniTix kunt u via internet, apps, SMS en contactloos betalen, ongeacht de bank en ongeacht de provider.

 

 

Bitcoin

Bitcoin


Bitcoin is een vorm van elektronisch geld, en tevens de naam van de opensourcesoftware die is ontworpen om dit te gebruiken. Het is de eerste implementatie van het concept genaamd cryptocurrency oftewel cryptografisch geld, dat voor het eerst in 1998 beschreven werd door Wei Dai op de cypherpunks-mailinglist, en geïmplementeerd in 2009 door Satoshi Nakamoto (pseudoniem van een onbekende persoon of groep). Dit elektronische geld maakt gebruik van een database verspreid over knooppunten van een peer-to-peer-netwerk om transacties te journaliseren, en maakt gebruik van cryptografie om te voorzien in de nodige beveiliging, opdat bitcoins alleen kunnen worden uitgegeven door de persoon die er eigenaar van is, en nooit meer dan één keer uitgegeven kunnen worden door die eigenaar.

 

 

Visa Mastercard

Visa Mastercard


MasterCard verbindt consumenten, financiele instellingen, winkeliers, overheden en bedrijven in meer dan 210 landen en regios . De producten en oplossingen van MasterCard maken alledaagse commerciele activiteiten, zoals winkelen, reizen, bedrijfsvoering en financieel beheer, voor iedereen gemakkelijker, veiliger en efficienter.

 

 

Politie Meldpunt Internetoplichting

Politie Meldpunt Internetoplichting


Elke maand verhandelen miljoenen mensen hun spullen (iPod, telefoons, spelcomputers) met andere particulieren en of webshops. Meestal gebeurt dit naar volle tevredenheid van beide partijen. Helaas is er ook een kleine groep mensen die, net als in de echte wereld, misbruik maakt van het vertrouwen van anderen. Daarom hebben de Politie en het Openbaar Ministerie in samenwerking met Marktplaats het Meldpunt Internetoplichting opgericht. Deze partijen vinden het belangrijk dat het vertrouwen in de handel via internet wordt beschermd, zodat mensen op een plezierige manier en in goed vertrouwen zaken met elkaar kunnen blijven doen.
 
Vind ons op Google+
Bij een aankoop ben je op de hoogte van onze gebruiks-, lever- en algemene voorwaarden. Om je de beste winkelervaring te kunnen bieden maken wij gebruik van cookies.