Aquatic Nature FertiStick First Aid
Fabrikanten
  1. Home Bubbleking.nl
  2. Bodembedekking
  3. Zoetwater
  4. Aquatic Nature FertiStick First Aid
Aquatic Nature FertiStick First Aid
Ferti-sticks First Aid zijn sterk aanbevolen om te gebruiken in alle aquariums waar de planten groeistoornissen vertonen door een verzwakte voedingsbodem. 
Uitstekend als individuele bodembemester bij kleine aquaria. 
Zichtbare resultaten binnen 1 week.
 
Ferti Stick word in de nabijheid van de plant op een diepte van 2.5 cm tot 5 cm in de bodem gedrukt, waarbij een ferti stick een oppervlakte van 40 vierkante cm verzorgt bij een normaal beplant aquarium. Bij een sterk beplant aquarium of snelgroeiende planten word de hoeveelheid verdubbeld: 1 stick per 20 vierkante cm. Het is aanbevolen deze kuur 1 a 2 maal per jaar toe te passen. Ferti Stick is ook zeer geschikt om de voedingsbodem te vervangen in de kleine aquaria (bv. aquacube) Tevens zijn de sticks erg aan te bevelen in cichlidenbakken, vaak gaan deze vissen de bodem om wroeten waardoor de voedingsbodem vaak naar boven komt, maar door middel van deze sticks is dat probleem opgelost.
 
Technische informatie
Inhoud: 10 sticks
 
Aquatic Nature
Manufactured by: Aquatic Nature
Model: AN-03301
Product ID: 5413946033011
3.7238 10.95 Available from: Bubbleking.nl Op voorraad New
Bij een aankoop ben je op de hoogte van onze gebruiks-, lever- en algemene voorwaarden. Om je de beste winkelervaring te kunnen bieden maken wij gebruik van cookies.